pondělí 20. dubna 2020

 

 
 
  
 
  
  Cejtim se provinile.
Vůči všem extrovertům, upracovaným zdravotníkům, vůči nemocným.
Ale pro mě je staying home prostě sen...

@crisromagosa.

8 komentářů:

  1. Práve sme si s mužom hovorili akí sme spokojní, že je ten náš život doma teraz aj oficiálne schválený...o úzkosť menej a teraz ani nemusíme vyvíjať úsilie sa mu vyrovnať a integrovať sa smerom von.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale syna mám v prvej koronalínii...

      Vymazat
    2. Viď, presne! Žiju vlastně úplně stejně jako předtím, jen necítím ten tlak, že bych měla být aktivnější, že bych měla vyrazit ven jako ostatní. Je to obrovská úleva. Prokopovi vadí, že se nevidí s kamarády, ale na Vinckovi vidím, jak je teď taky šťastný. A tvému synovi lekárovi moc držím palce!

      Vymazat
    3. Dáši, môžeš sa ešte pozrieť na príspevok Vres a bes? Na jeseň, nabielené, vymaľovaná omietnutá časť na sivo, dokonca aj kuchyňa, čo bolo za linkou chyba, tabuľovka bola praktická, béžový ľan-pohovka, vankúše, koža, teplé kožúšky:-), kvety, mala som pocit, že je to už na like:-)
      Vidno tam aj tú pôvodnú storočnú stenu domu, tá s tým otvorom do kuchyne, s hodinami, s tými som veľmi spokojná, s okrúhlymi Copenhagen aj s hranatými továrenskými a tak dlho mi to trvalo a padol na to celý môj ,,národný dôchodok,, :-)

      Vymazat
    4. Áno, Alenka, teraz som sa pozrela, je to velmi pekné! Lajkujem:). Ako je to nabielené, svetlé, ten industriál v kombinaci s ĺanovými polštáři... Najviac sa mi páči ta pohovka s polštáři a ty kožený křesílka a industriálne stoličky. A ten květináč v papírovém obalu:) Ale všetko je to pekne zkombinované!

      Vymazat
  2. Taky se (občas) cítím provinile, ale musím přiznat, že tenhle režim bez spěchu a honění se ve mně vyvolává neskutečný klid a pohodu. A slyším to od mnoha lidí, tak třeba bude i tahle “zlá” doba k něčemu dobrá... Hezký večer, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, Katko! Tak snad nám něco z toho zpomalení zůstane, i když nastoupíme do práce. Příští týden otvíráme knihovnu pro veřejnost, tudíž už se ze svého snu probouzím:). A cítím se provinile, protože už teď se mi po té dubnové pohodě stýská...

      Vymazat