středa 19. září 2012



Když já mám takovou radost, že se o ni s vámi musím podělit..:
 
  Už brzy na místě té nové ikeácké skříně (viz poslední fotka) budou stát takové ty staré plechové šatní skříňky! Knihovna vyklízí sklepní prostory a potřebuje se jich zbavit. Mé kolegyně se diví, že si je chci nastěhovat rovnou do pokoje (a ne třeba do sklepa nebo do garáže), ale...  no... myslím, že mi (alespoň některé) rozumíte..!;)
 
  P.S.: Koupák na první fotce od api aki, šašek od Šapitó objevený v místním sekáči (Maruško!) a batikované tašky (na druhé fotce) z místního stacionáře si můžete koupit i u nás v knihovně:)

7 komentářů:

  1. Já Ti Dáši rozumím každopádně...kdyby byly ňáké navíc :)))!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, jsou!!:) Pokud bys je zvládla přepravit - bydlíme kousek od Prahy!

      Vymazat
  2. Tak to já 100% rozumím a také bych měla zájem, bydlíme v Praze. Mohla bych poprosit o fotku, pokud by byly k mání? Případně jak rychle to spěchá, musela bych na to manžela připravit...loni jsem mu ráno oznámila, že odpoledne vyhodíme sedačku a nějak špatně to rozdýchával :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))Máme je v práci nafocené, tak sem fotky zítra dám:) A zjistím i termíny odvozu:)

      Vymazat
    2. Mončo, tak se moc omlouvám, mluvila jsem s ,,vedením" a můžu si vzít pro sebe maximálně dvě skříňky:( Nějaké si vezmou kolegyně do garáže a zbytek chtějí nabídnout gymplu. Pokud gympl nebude chtít, tak Ti dám určitě vědět!!

      Vymazat
    3. Jasně, to naprosto chápu a moc děkuju za ochotu! Hlavně se těším na fotky z klučičího pokojíčku :o)

      Vymazat