sobota 28. července 2018

 
 
 

Chodíme, odpočíváme, brigádničíme (Prokop), čteme si, zamilováváme se (Prokop).
A těšíme se na léto v karavanu.
I když se trochu bojíme toho vaření na plynu (já).

Tak zatím!

(Né, ještě se nelučte, ještě nejedeme;))

@ausrazilovaite.

7 komentářů:

  1. A copak čtete? A jakej to bude karavan?a bude váš?:)ja si na nej myslim ze si ho jednou poridime a upravime!a kdy my se uvidíme?užijte si to!♡♡♡♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzo, čtu samý (většinou severský) detektivky a s Vinckem čteme od Gaimana Odda a mrazivý obry (což je zase severská mytologie pro děti:). A s tím karavanem je to vtipný. Pojedeme vlakem (!) do autokempu, kde se ubytujeme ve stálým karavanu, alespoň podle fotek bude pěkně retro;). Je to na kraji městečka, ale koupání blízko a lesy a skály taky. Nechcete přijet za náma?? Karavan už asi volný nemají, ale chatičku jo a není to daleko. Podrobnosti pošlu mailem;).

      Vymazat
    2. Plán vypadá báječně! :-) A jaký je ten Odd, prosím Tě? Kl.

      Vymazat
    3. Jen se nám ten plán malinko bortí, protože odpadají členové výpravy kvůli tomu, že musí být v práci. Ale myslím, že i bez M. to zvládneme;). A Odd je moc hezký, i ty ilustrace!

      Vymazat
    4. Tak ať to dobře dopadne! Na Odda jsem už právě koukala v knihkupectví, jak je ta knížka hezky udělaná. Děkuju. Kl.

      Vymazat
  2. To je romantika jak prase, výborné!!!

    A Dášo, díky Ti za fascinující inspiraci, kterak blogovat o svém dospívajícím dítěti, protože jeden pubescentní kousek už máme doma. Jseš fakt dobrá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko :)♥♥♥. A to jakože už Kuba? (Muže asi nemyslíš, viď? I když..;) Blogovat o pubescentních kouscích se musí opatrně:) Ale zase je to krásný téma. A dojemný. A vtipný;).

      Vymazat