pátek 23. října 2020

Je to teď dost na houby, tak jsme na ně vyrazili.

Podle toho, kolik malinkých bedel jsme v lese nechali,
to na houby ještě nějaký čas bude.
Tak se držte!

A tohle je fakt výbornej článek
(Konečně vím, co je exponenciála. 
Ale kdo ji teď bude místo Prymuly srážet?):

8 komentářů:

  1. Dáši, ten článek je skvělý. Ten by měli vyvěsit ve všech tramvajích, aby si lidé nepovídali (ale zase by se řehtali nahlas, což je asi ještě horší). Jdu ho ocitovat i u sebe na blogu.

    Exponenciálu si musíme srazit sami, Prymula ani nikdo jiný to za nás neudělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, já se vždycky šíleně naštvu, když vidím v ulicích ty lidi bez roušek nebo s rouškama pod nosem. A samozřejmě nejen v ulicích. Bohužel i u nás v kanceláři, a to nám ředitelka nedovolí home office. Tudíž jsem teď naštvaná permanentně. Musím se chodit uklidňovat do lesa:).

      Vymazat
  2. Pekné fotky:-)
    Som fyzik, požehnaný v domácnosti, chi, takže viem čo je exponenciála, vedátorujem desaťročia doma pri mojich, prišla som na to, čo im je (aj manželovi vrátane), oslovila a vytriedila odborníkov ( niektorí vedeli menej ako ja), dotiahla dodiagnostikovanie a liečbu, niektorých až v dospelosti, suplovala výučbu, sprevádzanie, kaučing, premodlievala víziu (aj keď mi zväčša duchovní a spolubratia neverili, čo už, ani rodina)....bola som-sme disciplinovaní a kreatívni a osamotení a v izolácii a vydezinfikovaní a zaočkovaní (Milo žul špačky a oblizoval v dopravných prostriedkoch všetko, čo sa dalo) až ,,na smrť a vzkriesenie Ježiša Krista,,:-)))))))) , takže ,,cesta fénixa,, od Vl.Svátkovej je mi známa a akosi sme prirodzene vplávali do tejto karantény prvej aj druhej, dokonca sa už konečne necítime tak v izolácii a ten stres z nej je preč, veď Ty chápeš:-)
    Doma som si naozaj robila všetko sama. no a na blog vyplávalo len to dokončenie rekonštrukcie, Vlastine Svátkovej nechávam to písanie a cirkvi tajomstvo spirituality autizmu:-)))
    papa, moc na Vás všetkých myslím s účasťou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale veď jsi sa pekne rozepísala, takmer ako Vlastina:)). Taky na Vás myslím, držte sa!♥

      Vymazat
  3. Ešte Ti sem dám nášho skvelého MuDr. Vladimíra Krčméryho, chodí pomáhať po celom svete, najmä tam, kde je epidémia:
    https://www.youtube.com/watch?v=2RTbCY1ev6Y&t=3789s

    OdpovědětVymazat
  4. V době, kdy všichni statní zaměstnanci mají home office( včetně FÚ ) , tak vy chodíte do práce?! To by mě taky nasr....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem nasr... To už jsem se cítila bezpečnějc při půjčování, když byla knihovna otevřená, ale my i čtenáři měli roušky. Teď děláme místo home office inventuru, tzn. 8 lidí pohromadě, z toho jen dva máme roušky. Naštěstí teď přecházím na inventuru na naši pobočku, kde jsme jen dvě a obě máme celou dobu roušky. Ono ale co chceš ve městě, kde ti přijde do knihovny na návštěvu místostarosta a člen krizovýho štábu a celou dobu je bez roušky... Uf.

      Vymazat