pátek 9. května 2014









 
Už jenom týden na neschopence.
Pochybuju, že budu schopna dokončit všechno, co jsem po operaci začala.
Došla mi svělte šedá barva. A moje zrcadlovka je taky v neschopnosti.
Nevíte, prosím, co má za nemoc závadu (první tři fotky)? Děkuju za radu.
 
Hezký víkend! Ať jste všeho schopni!
Na tohle rychlé DIY neschopenku nepotřebujete;)

10 komentářů:

  1. Děkuju:)krása. ta tma je zajímavá, já foťákům nerozumím...ale ty vlaječky jsou moc hezký, jen nevím, kde by byly takový puntíky!přeju taky krásný víkend, všehochuť:)(do všeho chuť!)(((a kde bereš šedý barvy?nějaký speciálně míchaný?že bych taky něco...:))a noha dobrý?nebo obě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzo, puntíky seženeš normálka v papírnictví nebo kancelářských potřebách. A barvy kupuju v drogerii - Eternal (nic spešl míchaného, to bych si musela pamatovat recept:) Nohy dobrý, děkuju za optání! Doufám, že váš víkend byl všehochutný:))

      Vymazat
    2. dík!no nakonec do ničehochutný, nějak mě trápí žaludek...ale třetí mimino to není:)

      Vymazat
    3. Jejej, tak ať už tě netrápí.. (ale třetí mimino by bylo fajn;)

      Vymazat
  2. ta cern tomu dava taky spionsko-dramaticky nadych:)... zeby zaseknuta lamela uzavierky? :/ mozno sa fotak tiez dozaduje neschopenky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to nejdůležitější z fotky je skryto v černi:) Ďakujem za radu! Budu ho ale asi muset nechat uschopnit v servisu..

      Vymazat
  3. Ta polička v šedé vypadá parádně, líbí se mi jak vynikne její tvar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zvláštní, že mi teď připadá, že visí křivě. Když byla černá, tak jsem to neviděla:)

      Vymazat
  4. Dobry den, jsem posedla odstiny sede v interieru. Policka je skvela! Rada bych se zeptala o jaky typ barvy jde? Pusobi krasne matnym dojmem. Diky za odezvu a hezky den, Zuzana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Zuzano, to mě těší, taky jsem šedou posedlá:) Polička je natřená barvou Eternal světle šedou matnou 02. Ale pozor! Natřela jsem s ní i stůl a židle a tady vznikl problém, že plocha stolu (a sedák židle) začaly strašně lepit. Prý se to děje u matných barev, proto jsou lesklé barvy vhodnější (říkala paní v drogerii). Vyřešila jsem to tak, že jsem ty lepivé plochy znovu natřela a na to dala ještě bezbarvý lesk, což pomohlo. U poličky to není potřeba, na tu se pořád nesahá jako na stůl, tak nelepí. Tak držím palce a šedé zdar!:)

      Vymazat